Det blev inte en i guld…

apple-macbook-pro-with-retina-display-core-i5-27ghz-8gb-128gb-ssd-133tumJag hade bestämt mig för att skaffa en guldfärgad Macbook av den nya sorten. Men så blev det inte. Efter att ha funderat ett tag fram och tillbaka så kändes det inte som ett smart val.

Jag försökte mig på en Macbook Air, men dem har gjort något med skärmarna till dem så de funkar inte synmässigt för mig längre. Det får därför bli en ny Macbook Pro. Min nuvarande MBP börjar bli lite trött så det är dags att uppgradera i någon form och då får det bli till en ny MBP. Jag tycker det ska bli spännande med den nya Force Touch-styrplattan. I övrigt så är det ju alltid trevligt med en ny dator.

Jag tycker verkligen att de nya Macbook-datorerna är läckra, men prislappen motiverar inte riktigt det coola tyvärr.

Dela i Sociala medier