Det blev en vit jul!

Skippen 1Det blev till slut en vit jul i år! Det var ju inget man förväntade sig men det blev en glad överraskning!

Kom ner till Katrineholm i måndags eftermiddag. Dagen innan julafton bjöds på uppesittarkväll hemma hos Joél, Sanna och Liza. Jag och Kenny var där och vi hade en mycket trevlig kväll med massor av mat och god öl.

Julaftons firande bestod i att tillsammans med bland annat mamma jobba med gemensamt julfirande i kyrkan. Vi fixade god julmat och hade allmänt trevligt. Ett 50 tal personer njöt av köttbullar, prinskorv, janssons frestelse och allt annat man bör ha på ett julbord. Vid åttatiden var vi hemma och då kände man sig lagom trött.

Idag har vi gott på en lång och skön promenad i det sköna vädret. Snö på marken och sol på himlen. Nu under eftermiddagen har det mulnat på och vi är hemma inne och tar det bara lugnt.

Det är skönt med julledighet! Snart dags för en kopp kaffe till och att fortsätta ta det lugnt och bara njuta.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier