Dags för nytt träningskort

2014-01-09 19.13.43Ett år har gått och det är dags att förnya träningskortet. Det senaste året har jag haft träningskort i Stockholm Stads sim & idrottshallar. Fördelen med det är att man får tillgång till både gym, gruppträning och simning. Jag har inte simmat så mycket som jag kanske tänkt mig under året. Inte alltid gymmat så mycket som jag tänkt heller iofs, vilket mest berott på att Elin släpat med sig all sköns sjukdomar hem till familjen.

I förra veckan så provtränade jag på Friskis & Svettis i Farsta och det kändes på många sätt mycket bättre. En bättre lösning för var hunden kan ligga under träningen, mycket fräshare omklädningsrum och faktiskt ett trevligare klientel. Jag tycker att Farsta Sim & Idrottshalls omklädningsrum har känts lite väl sunkiga, gymomklädningen alltså.

Nu har jag bestämt mig för att i stället prova Friskis ett år så får vi se om det blir roligare att gå till gymmet. Man kan ju köpa ett klippkort för simning om man nu får för sig att göra det någon gång.

Så i morgon är det dags att köpa nytt kort och ta tag i mer träning.

Dela i Sociala medier