Tillbaka hem, del VI: Packningshelg

2013-09-01 17.48.47Alla inlägg om flytten

Full fart mot flytten, kan man nog säga. I helgen har farmor hjälpt oss med packandet av bland annat köket. Det går framåt när det är tio dagar till flytten. Lägenheten blir sakta till ett kartonglandskap och den närmaste tiden kommer det vara svårt att hitta det man behöver.

Ännu så länge återstår mycket packning, garderober, klädkammare, förråd och så vidare. Som vanligt när man ska flytta känns det som det inte kommer bli klart i tid – men på något vis så blir det ändå bra till slut.

I morgon ska jag åka till Stockholmshem och kvittera ut nycklar till nya lägenheten och därefter ta en sväng till nya hemmet för att mäta lite saker – vi behöver nämligen skaffa lite ny maskinpark och således också veta att det vi vill ha får plats. Dessutom ska jag kontrollera hur mycket av det som Stockholmshem har lovat fixa som faktiskt är gjort i verkligheten – såsom att dra LAN i lägenheten. Det finns fiber i huset men själva lägenheten hade på något mystiskt sätt blivit över vid installationerna.

Dela i Sociala medier