Minuspoäng!

lerwalterWalter har hittills samlat på sig två stora feta plumpar i sitt protokoll. Två riktiga minuspoäng.

Den första minuspoängen plockade han i går morse då han fick gå lös ute på Almåsa. I slutet av promenaden hittade han nån sorts lerpöl på vägen som han tyckte var extra trevlig. Så trevlig att han var tvungen att rulla sig i den.

Resultatet blev bad för unge herrn. Något han verkligen inte uppskattade.

Sin andra och faktiskt största plump i protokollet fick han dock igår kväll och i natt. Då provsmakade han nämligen vid minst två tillfällen innehållet i kattlådan. Det är mycket otrevligt beteende och i princip omöjligt att göra något åt tror jag.

Mollan har aldrig gått i kattlådan och det är bara att hoppas att hon inte tänker göra det heller nu när Walter håller på. Om jag inte lyckas ta honom på bar gärning och skrämma honom så får vi nog sätta upp en grind till badrummet vilket ju iofs är lite jobbigt.

Dela i Sociala medier