Förmiddag, dag 3

Då är vi inne på den tredje dagen på GK1:an. Den andra dagen i sele.

Morgonrastningen gick finfint, Walter rastade lös och förutom att han ”fastnade” lite vid något tillfälle så skötte han sig bra. Han sov också hela natten den här gången, helt slut efter gårdagen. Efter frukost körde vi ett pass i sele, han fick gå lite mer lös och sedan körde vi i sele i hinderbanan innan den fått hinder så att hundarna ska kunna vägen. Först i morgon kommer vi köra hinderbanan med innehåll så att säga.

Det gick lite segare idag, det verkar som batteriet i hunden inte är helt uppladdat ännu, men det gick i alla fall rätt bra. Några småmissar, där Walter gick under en lina i stället för att svänga åt ett annat håll. När vi gjorde om så gick det bättre och han gick inte i samma fälla två gånger.

Tre teoripass på varandra bjuder dagen på innan vi sedan ska ut ett pass i sele igen i eftermiddag. I kväll blir det också teori. Det ska bli intressant att se om Walter är lika trött i kväll.

För övrigt så rastade vi själva för första gången idag innan lunch. Walter rastade i koppel och allt gick finfint.

Dela i Sociala medier