Lördag förmiddag

tvtorn-ext.jpgLördag förmiddag och vår sista heldag i Berlin har börjat. Vi åt frukost på samma ställe som igår och därefter har vi just varit uppe i TV-tornet. 203 meter upp i luften är utsikten riktigt häftig, fast så himla speciellt kändes det ju inte. Men ändå, det här är vårt trejde besök i Berlin och då måste vi ju liksom åka upp.

tvtorn-kyrka.jpgFrån luften fick Mattias syn på vad som ser ut att vara ruinerna efter en kyrka. Den ska vi nu försöka spåra upp. Sen måste man väl snart äta lunch också, kanske.

Vädret i Berlin idag är varmt och soligt. Det är en tryckande våtvarm hetta som för tankarna snarare till asien än en stad mitt i europa.

tvtorn-vy.jpgIgår dök som sagt min väska upp. Var Mattias väska är svävar vi fortfarande i ovisshet om. Känns ju onekligen märkligt att den ena kommit fram men inte den andra. Nåja vi får väl se vad som händer, förhoppningsvis får han i alla fall tillbaka sina grejer. Tyvärr har ju det försvunna bagaget inneburit en inskränkning i resekassan då vi varit tvungna att köpa kläder, kalsonger och toalettartiklar. Men men, det är ju bara pengar.

Dela i Sociala medier