Andra dagen hemma

Tisdagen började med att vi körde själva till jobbet. Instruktören höll koll på oss via bil men vi körde helt själva. Det gick jättebra. Walter jobbade på så fint och allt flöt på. Jag tillbringade några timmar på jobbet, lite möte och så käkade vi lunch innan vi gav oss av till tunnelbanan igen.

Naturligtvis öppnade sig himlen på väg till tunnelbanan och vi han bli riktigt våta innan vi kom under tak. Resan gick till Stockholm Central där vi körde in framförallt spår 12 där mina tåg oftast går ifrån, även uppgången till centralhallen körde vi in. Vi pausade med en fika på Starbucks innan vi körde om allt en sista gång och sen åkte hemåt.

Dagens körning var kanske inte så lång i tid, men både hunden och hussen kände sig lagom mosiga på hemvägen kan jag lova.

I morgon ska vi köra in den lokala sim- och idrottshallen där jag brukar både gymma och simma. Snart blir det nog också spinning igen och då måste det funka att köra hund dit och att hitta en plats där han tryckt kan vara medan jag tränar.

Det mesta flyter på bra just nu och det känns skönt, samtidigt är man ju nästan rädd att det ska gå för bra så att man vaggas in en falsk trygghet och sedan börjar saker strula. Jag hoppas ju inte det ska bli så så klart och just nu känns allt verkligen jättebra.

I morgon blir det för övrigt lite miljöträning också då Walter ska följa med till radion för första gången, men då blir det inget jobb i sele.

Dela i Sociala medier