Vardagshjältar på Sjuan

112
Bild: TV4-Gruppen

I kväll började en ny omgång av reality-serien 112 på liv och död på Sjuan. Det är 9:e säsongen av programmet som följer poliser, brandmän och ambulanspersonal i deras arbete att rädda liv och skapa trygghet.

Denna säsong är dock lite extra kul att titta på då de följer lokala vardagshjältar i form av Polisen i Haninge och personalen på Farsta Brandstation i Hökarängen. Eftersom vi tidigare bott i Haninge så är det kul att se de uppdrag de arbetar med där. Serien sänds i 36 avsnitt måndag till onsdag klockan 20.00 på Sjuan. Nytt för i år är också ”Det hände mig”-avsnitten där personer som drabbats av olyckor berättar om händelserna och vägen tillbaka. Programmen finns också på TV4Play men kräver då Premium-abonnemang.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier