Promenad på Norra Djurgården

Bild på träd vid vatten på DjurgårdenIdag har vi varit på promenad tillsammans med DBFK och Friluftsfrämjandet. Dagens vandring startade vid Universitetets T-banestation och fortsatte över Norra Djurgården, förbi Stora Skuggan, Lilljanskogen och Ugglevikskällan till Tekniska högskolan. En trevlig promenad på ungefär 6 km i vackert vårväder.

Vid Laduviken tog vi en fikapaus i gröngräset. Det är märkligt hur mycket godare kaffe smakar när man dricker det utomhus.

Den här vandringen var en slags kulturvandring varför de 6 kilometrarna avverkades på dryga tre timmar. Personligen skulle jag uppskattat en längre distans och framförallt något färre stopp – men stoppen gav ju möjlighet till lite mer bilder än det skulle blivit annars så inget ont som inte har något gott med sig ;-).

no images were found

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier