Sista semesterhelgen för i år

Sommaren går mot sitt slut och den sista helgen på min huvudsemester har snart passerat. Denna sista semesterhelg har vi varit ute på Almåsa. Det var sista helgen de har sina ”rek-veckor” för synskadade och jag hade ändå ett ärende ut till Almåsa under helgen för att plåta lite åt SLHF så det passade bra att kombinera och vädret var helt enkelt lysande hela helgen.

Själva fotouppdraget klarades av under gårdagen och idag har vi varit på en skön lång promenad på cirka 7 km. Eftersom min gamla 11-åriga labrador inte är förtjust i så långa promenader längre tog vi med oss en kompis schäfertik i stället. Hon och Molly fick springa fritt större delen av promenaden och det uppskattade de verkligen.

God mat har vi fått också och framförallt gårdagens middag var suveränt god. Toast Skagen till förrätt och kalvytterfilé med klyftpotatis till varmrätt. Det satt finfint det!

Nu väntar en vecka med arbete innan det är dags för lite mer semester, då i Rom. Vädret lovar just nu att bli varmt och skönt. Jag har verkligen haft tur i år med min semester. Det har regnat 2 dagar under de fyra veckor jag varit ledig, det kan man verkligen inte klaga på! Det känns som det blir lite mjukstart med jobb den här veckan, mest mail att plöja igenom och en del material att läsa igenom. Sen efter Rom, då drar det igång igen på allvar.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier