Sista beställningen från Discshop

I går gjorde jag inte ont anande min sista beställning från nätbutiken Discshop. Discshop har alltid varit en trogen leverantör av film och det har fungerat mycket bra på alla sätt. Men, nu har de bytt distributör och skickar alla sian försändelser med Privpak från Schenker. Jag handlar av princip inte med företag som utnyttjar denna distributionstjänst. Den är dålig, ombuden ligger på fel ställen och är allmänt otillgängliga. Tacka vet jag Posten!

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

  4 Replies to “Sista beställningen från Discshop”

  1. Ja! Själv beställde jag tio filmer därifrån och fick åka en omväg hem för att hämta ut mina paket och frysa vid orminge centrum i väntan på nästa buss hem när jag lika gärna kunde fått dom ”som vanligt”

  2. Hej!

   När man beställer mer än 6 filmer blir ordern oftast skickad som paket. Paket skickas vanligtvis med Schenker Privpak. Om ni endast vill ha leverans med Posten-paket kan ni skriva det i meddelandet till kundtjänst i steg 2 i kassan eller så kan ni kontakta kundtjänst och säga till att ni alltid vill ha paket med Posten istället för Schenker.

   MVH
   Jon Lind
   Discshop

   • Hej Jon,
    Tack för ditt svar och för informationen. Helt plötsligt blev det åter trevligt att handla av er! :-)