Trägolv i förtältet

2013-06-01 17.26.24
En regnig dag i tältet.

Idag har vi fått hjälp av Kenny och Mattias att lägga golv i förtältet vid husvagnen. Strax efter klockan 9 i morse dök de upp och efter en kopp kaffe tog arbetet fart. Det gick fortare än vad jag trodde och strax efter två var bygget klart och då hade vi ändå också hunnit med ett lunchavbrott. Nu återstår bara lite lite finlir innan det är hundra procent klart. Men det känns bra att ha golv nu. Bilden till höger visar hur det såg ut innan en regnig dag, det ska vi slippa från och med nu. Förutom själva golvbygget så blev vagnen också upprätad, så att den står rakare i förhållande till vägen – och också mer stabilt.

Golvet gör också det lättare att gå i och ur vagnen då den lilla pallen som tidigare behövts för att kliva in numera kan avskaffas. Skönt!

Dela i Sociala medier