Jack-shopping

Det är tur att jag har Nanna. Vem skulle annars agera ambulerande shopping-konsult åt mig? :) Idag har det inhandlats ny vår/sommarjacka. En ny var av nöden och det blev besök i Farsta Centrums alla klädbutiker innan jag till slut fastnade för en på Dressman. Besöket där var i elfte timmens femtinionde minut, de stängde 19.00 och hade redan börjat dra ner jalusierna för kvällen när vi betalade och lämnade affären.

Har beställt nya skor idag också. Provade att nätshoppa skor, helt klart en ny upplevelse. Vi får se om det var ett smart drag eller inte.

Tyvärr har det blivit lite väl lite bloggande senaste tiden. Det nya jobbet tar mycket tid och kraft och dessutom kräver även föreningsengagemangen sitt. Fullt ös således. Nån gång lugnar det väl ner sig får vi hoppas…

Dela i Sociala medier