Sommarradio

2013-07-26 14.58.31Vi har alla våra olika sätt att njuta av semestern på. Jag är ju inte så mycket för det där med att ligga på stranden och sola, däremot trivs jag väldigt bra ute vid vår husvagn där vi tillbringat några nätter nu.

En sak som jag ägnar mig åt på min semester är att prata extra mycket radio. Jag sänder normalt varje onsdagkväll på Radio Haninge Direkt men nu har jag passat på att ta en del extra dagspass. Det är roligt att köra dagspassen, det är en lite annan publik och jag är också väldigt mycket friare i mitt musikval. Det är roligt att plocka fram en salig blandning av musik, allt från dansband till rock och slänga ihop det i en tre-fyra timmar lång blandning. Idag har jag kört tre och en halv timme i studion. Det var riktigt skönt att komma in där från en varm och rätt kvav tillvaro utomhus. Det är bara att inse det: Jag älskar verkligen att prata radio och drömmer onekligen om att någon gång kunna ägna mig åt radio/ljudmediet och samtidigt få betalt för det.

Nu i helgen blir det inget husvagnsliv utan vi ska i stället tillsammans med Kenny åka till Tele2 Arena och se Gyllene Tider i morgon kväll. Det ska bli riktigt nice att se dem live, något jag aldrig gjort tidigare. På måndag morgon pratar jag radio igen mellan 9-12, då inleder jag min sista semestervecka i den första omgången, den veckan är det Stockholm Pride och på onsdag ska jag besöka parken och se hur den ser ut på den nya platsen, Östermalms IP. Därefter blir det en veckas jobb innan jag styr kosan mot Rom tillsammans med en kompis.

Så har du inget för dig på måndag morgon – häng med mig i Go’morron förmiddag från klockan 09.00 på 98,5 MHz i södra Stockholm.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier