Mot nytt jobb, del II

Idag ringde dem! Jag har blivit erbjuden jobbet! Heltid och fast jobb, med provanställning. Chefen som ringde slog bara en snabb signal för att tala om att de var klara med rekryteringen. Vi ska prata mer på onsdag då han återkommer från en konferens och då ska vi prata om lön, placeringsort och annat som är av väsentlighet. Jag har ännu inte tackat ja, men jag har talat om att jag naturligtvis fortfarande är intresserad.Således måste jag ha gjort bra ifrån mig på intervjun fast att det kändes lite tveksamt. Kul!

Det blir en spännande höst som det ser ut. Efter samtalet på onsdag är det sen dags att säga upp sig från sitt nuvarande jobb, skriva kontrakt och allt annat som hör ett nytt jobb till. Spännande värre är det. Efter fem och ett halvt år hos samma arbetsgivare är det alltså dags för nya utmaningar, som det så vackert brukar heta.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier