Mot nytt jobb, del I

Idag har jag varit på intervju hos en potentiell arbetsgivare. Jag har under det senaste året sökt några jobb, framförallt i eller omkring funktionshinderrörelsen eftersom jag känner att det är där jag vill verka i ett försök att göra skillnad i samhället och i människors liv.

Därför har jag nu sökt ett jobb som ombudsman och som sagt, i dag var jag på intervju. Det kändes inte helt klockrent men jag hoppas att jag ändå gjorde bra ifrån mig. Det är väl oftast så att man när man går därifrån kommer på en massa saker som man skulle ha velat få sagt. Nåja, det är gjort nu och bara att vänta och se. I nästa vecka är det tänkt att de ska vara klara med rekryteringen, det är två tjänster som är aktuella, en fast med provanställning och ett vikariat på sex månader. Tjänsterna kan bli på hel- eller deltid. Enligt utsago har arbetsgivaren tagit ut fem personer för intervju så chansen bör ju vara rätt god, men jag har lärt mig att inte ta ut något i förskott. Senast jag var på jobbintervju snubblade jag verkligen på mållinjen.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier