Mot nytt hem, del IX: Dags för tillträde

13 dagar till till flytten

I morgon är det den stora dagen D! I morgon ska vi åka till mäklaren för att göra klart affären på vår nya lägenhet. Det är alltså dags för tillträde och för att få nycklarna till vårt nya hem. Ännu så länge är det knappt två veckor kvar tills flyttlasset går, men det är en del som ska göras klart innan och det känns skönt att få tillgång till lägenheten.

Det närmar sig med stormsteg nu! I helgen får vi hjälp av min mamma att packa kök och sån’t och tidigare i veckan så fick vi hjälp av D’s pappa med att köra bort skräp samt forsla bort några kartonger till ett Shurgard-förråd vi just nu hyr. Förra lördagen tillbringade jag i förrådet med att rensa och förbereda. Idag har vi cirka 9 m2 förråd och vid nya lägenheten ungefär 2,5 m2. Egentligen borde det inte vara ett problem eftersom de flesta av oss ändå har mest skit i våra förråd…

Alla inlägg om denna flytt.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier