Mot nytt hem, del X: Det närmar sig med stormsteg

5 dagar till flytten

Massor med kartongerNu är det inte många dagar kvar tills flyttlasset lämnar vår nuvarande lägenhet. Vi har sedan en vecka tillgång till den nya lägenheten och vi har börjat förbereda lite där inför inflyttningen. Själva tillträdet gick smärtfritt och vi hade dessutom sådan tur att banken sänkte sina boräntor 2 dagar innan vi band våra bolån. Ibland ska man ju ha lite tur…

I den gamla lägenheten börjar mycket vara packat nu, i stort sett hela köket är i kartonger och stora delar av resten av huset också. I helgen ska vi iväg på en kurs så slutpackningen får ske på måndag. På onsdag klockan 08.00 går flyttlasset och på fredag morgon lämnar vi ifrån oss nycklarna till den gamla lägenheten och får betalt.Det är lite konstigt det där med packning. Det tar ju för det första mycket längre tid än vad man kan tro, och det är ju inte det som är i skåp som är det jobbiga att packa utan allt detta ”småkrafs” man har på hyllor, skrivbord, tv-bänk och så vidare, och så vidare.

Jag längtar verkligen efter att flytta, det ska bli riktigt riktigt nice faktiskt. Jag tror att vi verkligen kommer både i vår nya lägenhet och i vårt nya bostadsområde.

Alla inläggen om denna flytt

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier