Mot nytt hem, del VI: Tittat på lägenhet

Idag har jag varit och tittat på det som skulle kunna bli vårt framtida hem. Lägenheter ligger i ett område där vi tidigare tittat på en större lägenhet som hann försvinna innan vi var i ett sånt läge att vi kan köpa. Den här nya lägenheten passar våra behov perfekt, ligger bra till i området och dessutom står den idag tom vilket gör att vi kan få ett tillträde som passar oss. Det är både för- och nackdelar med att se en lägenhet omöblerad. Oavsett blev jag väldigt förtjust i den och jag tror att vi skulle trivas både i lägenheten och området.

I morgon bitti ska vi lägga ett bud, så får vi sen se om den andra budgivaren som är med vill bjuda över. Man kan ju hoppas att det inte blir så. Går det som vi vill så kan vi snart börja räkna ner antalet dagar till flytt – om drygt en månad.

Andra inlägg om denna flytt.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier