Byte av mobiloperatör

Tele2 LogoNu var det dags igen. Det är märkligt att man aldrig blir nöjd med sin mobiloperatör. Nu har jag i drygt ett år kört det Telia-ägda Halebop. Det har väl funkat okej, men dels så har Halebop sämre service än sitt moderbolag och de brister också en del i övrigt, exempelvis med en del strul när man är utomlands. För att ytterligare snabba på ett byte så har jag i princip ingen täckning på min privata mobil på kontoret.

Det är trevligt när konkurrens tvingar fram bra kampanjer. Tele2 och Tre har haft priskrig ett tag och Tele2 har sålt sitt Maxi Unlimited abonnemang för 345 kronor i månaden inkl. telefon. För de pengarna får man obegränsat med telefonsamtal, SMS och MMS och upp till 10 Gb dataförbrukning i deras mobilnät. Helt klart ett attraktivt erbjudande som jag beslutade mig för att nappa på. Så i natt klockan 03.00 porteras mitt telefonnummer över från Halebop till Tele2.

Det är ett par år sedan jag senast hade Tele2 i en privat telefon, men innandess har jag kört Tele2 sedan 1996 så det känns bra att vara tillbaka igen och jag hoppas de inte tänker göra mig besviken.

Dela i Sociala medier

    3 Replies to “Byte av mobiloperatör”