To cat!

För några månader sedan började jag titta på katter på nätet. Jag vet egentligen inte riktigt varför, jag skulle ju inte bli med katt igen. Men så såg jag Frostis och Sputnik hos Kattluckan, och blev direkt förtjust. Det är två femåriga bröder vars tidigare husse har gått bort. I helgen var jag och träffade dem och en massa andra katter i Vallentuna och igår ringde jag och meddelade att jag bestämt mig för att ta emot Frostis och Sputnik på prov. Den 9 oktober är planen att de ska flytta in och jag blir således med katt igen efter lite drygt tio år.

Jag fick direkt bra kontakt med båda katterna. Sputnik var den mest sociala och började spinna direkt medan Frostis var lite mer fjär, men även honom fick jag att spinna. De klarade alltså det ultimata Spinn-testet. Nu återstår bara att se vad Skippen tycker om det hela, men jag tror det går bra, han är ju van vid katter och Frostis och Sputnik är också kattvana från sitt förra hem så jag tror det kommer gå galant.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier