Fem arbetsdagar kvar

Jag har aldrig haft så här sen semester förut tror jag. Fem arbetsdagar kvar men sedan blir det fem veckor i frihet och jag behöver inte gå till jobbet förrän 24 augusti igen.

Jag känner mig ganska sliten och oinspirerad och jag tror lite ledighet kan ha en bra uppmuntrande effekt, i alla fall är det något jag hoppas. Jag har egentligen inte så mycket planerat. På fredag bär det dock av på tredygnskryssning till Visby och Riga tillsammans med Nanna. Sen har jag en plan att hinna med Katrineholm innan Stockholm Pride. Kanske blir det en helgtur ner till Jönköping också för att hälsa på kusin(erna). I senare halvan av semestern är en grabbbåttur med Jocke och Kenny också planerad. Så visst finns det lite planerat inför sommaren men inte så mycket fasta punkter vilket är skönt.

Jag har ju påbörjat min ”Förnya hemmet”-serie och den ska väl fortsätta med en del fix och trix här hemma så att man blir nöjd nångång kanske. TV-bänken är äntligen färdigbyggd, dock uppstod visst blodvite under sista byggfasen – metallskenor som lådor ska löpa på kan vara fruktansvärt vassa…

Men som sagt; fem dagar kvar att ta sig igenom innan ledigheten på allvar står för dörren. Det är dock rätt lugnt just nu och det är väl ingen direkt överhopning med bokningar för tillfället.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier