Låtsas-betalning?

Jag har varit i kontakt med min bank, SEB, angående en konstig post jag ser under kommande händelser. Där finns nämligen en utgift för ”Betalservice Internet” på 120 kronor trots att jag har tjänsten Enkla vardagen där betalservice ingår. Jag mailade SEB om den konstiga posten och fick följande svar:

Själva texten som du ser på Internetkontoret om att det kommer att dras en avgift för Betalservice, kan vi tyvärr inte ta bort. Som vi lovat kommer det inte att dras någon avgift per den 28 februari. Jag ber dig bortse från texten om avgiften.

Så det innebär alltså att visningen av kommande händelser i SEBs Internetkontor inte visar verkligeheten. Det känns ju verkligen betryggande. Ska bli intressant att se vad som faktiskt händer den 26 februari.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Låtsas-betalning?”