Mitt i packningen

5 dagar till flytten. Läs alla inlägg om flytten.

FlyttlådaNu är 14 kartonger packade i lägenheten och det får nog anses vara mer än halvklart. Större delen av köket, alla böcker, alla DVD-skivor plus radiogrejjer är nerpackade. Kvar är kläder och textiler som i de flesta fall ska hamna i säckar. Sedan är det mediautrustning till TV, tv-dator, ljud och så vidare, och ås klart även min egen stationära mac som ska hamna i kartonger. Sex gånger till går jag till sängs i den här lägenheten sedan väntar mitt nya hem på mig. På torsdag kommer Kenny upp för att hjälpa till med det som kräver mer handripligt ingripande.

Under helgen efter flytten ska vi hinna med att fixa en ny diskmaskin, Onoff skulle ha så hutlöst betalt för att lösa transport och installation att det inte var aktuellt. Men det kommer nog bli bra så här. Sedan hoppas jag på att det dyker upp någon bra annons på Blocket för köksbord med stolar för det behövs anskaffas nya till lägenheten. Det gamla bordet ska få ett nytt hem på söder är det tänkt.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier