Lägenhetsbesiktningen avklarad

16 dagar till flytten. Läs alla inlägg om flytten.

20135506.jpgIdag har jag så fått min lägenhet besiktigad av min hyresvärd. Det är lite intressant att varenda gång jag haft en lägenhetsbesiktning så har de konstaterat ”ja det behövs ju städas”. Nähä? Vad fasen tror dem? Jag har kontrakt på den här lägenheten till den 1 november så jag har ganska god tid på mig att städa den. Det är ju inte konstigt att man inte lägger ner någon extrem möda i städning när man är på väg in i en flytt. Det är lite intressant det där med besiktningar, det här bostadsbolaget gör ju nämligen dem i samband med att man säger upp sitt kontrakt och inte i samband med att man flyttat ut. Det finns säkert några poänger i det, men jag uppskattar det inte.

Lägenheten blev i alla fall godkänd för uthyrning och hon kunde också meddela att jag kunde få hjälp av Stockholmshem med att återställa avlopp efter att jag demonterat min diskmaskin. Stabilt. Nu är ju min tanke att anskaffa en ny diskmaskin i samband med flytten, men den gamla kan ju endera avyttras eller försäljas.

Nu närmast står källaren på programmet.Jag ska i alla fall börja där nere. En kopp kaffe först och så får en trevlig ljudbok följa mig till de nedre gemaken – det blir Stieg Trenters Kalla handen som jag ska sätta tänderna i under sorteringsarbetet.

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Lägenhetsbesiktningen avklarad”