Mitt badrum, mitt stackars badrum!

20071022.jpgVatten, badrummet är fullt av vatten. En {sv:Rörmokare|röris} kom i morse för att fixa till min läckande toalett. Man hade fuskat vid stambytet som gjordes för nåt år sedan i min nya lägenhet. Det blev dock inte riktigt som det var tänkt. Rörmokaren började nämligen med att dela toalettstolen i två delar. Jag vet inte om han tappade den eller vad som egentligen hände men sönder gick den i alla fall. Nu har han kommit med en ny som han ska installera. Men hittills känns det mest som om det han lyckats med är att blöta ner badrummet med vatten, mer vatten och ännu lite till vatten.

Jag börjar dessutom känna mig lite stressad. Måste in i tid till jobbet eftersom vi får en praktikant som jag ska ta emot. Min kollega är nämligen ledig idag och ägnar sig åt byggnationer. Förhoppningsvis får hans sammanträffande med hantverkarna en mer lyckad utgång.

Uppdatering 08:45: Han fick ihop den igen och har nu lämnat. Dock ser badrummet ut som sju svåra år och kommer behöva en rejäl make-over när jag kommer hem.

Dela i Sociala medier