Flyttfirma bokad

20 dagar till flytten. Läs alla inlägg om flytten.

FlyttlådaNu har jag fått in ett antal offerter för min flytt. Det slutade med samma flyttfirma som vid min senaste flytt 2007. Det känns bra att veta att det är bokat och klart. Så nu är flytten verkligen helt och hållet spikad.

Idag fick jag också papper från bostadsrättsföreningen som bekräftade att jag blivit godkänd som medlem. Känns bra att allt är i ordning och som det ska.

Det är bara 20 dagar kvar och jag har ännu inte börjat packa. I nästa vecka ska jag ta tag i att röja källarförrådet och se till att kasta en massa junk som inte ska med. Sedan är det köksskåpen som står i tur för grovrensning innan det sedan är dags att börja packa. Egentligen är det ju inte så gigantiska mängder grejjer. Det är köksgrejjerna, alla kläder och textiler, böckerna och DVD-filmerna. Och naturligtvis alla andra lösa prylar som datorer med tillbehör, tv-utrustning, radiogrejjer och en del annat…. OK, det är nog en del trots allt. Det ska bli skönt när allt är färdigt. Den 4 september kommer jag börja livet i min nya lägenhet. Det känns skönt!

Dela i Sociala medier