Telekombolagen konspirerar mot mig!

6 dagar kvar till flytten.

Allts?! Jag trodde inte att Telia och Bredbandsbolaget var s?rdeles s?ta v?nner, men i bland b?rjar man onekligen undra.
Just nu verkar de i alla fall ha en konspiration mot mig!

Jag saknade en bekr?ftelse p? min flyttning hos BBB s? jag ringde dem idag f?r att kolla, de har n?mligen tidigare dyrt och heligt lovat att skicka ut papper jag skulle skriva p?. Dessa papper har inte kommit. N?r jag pratade med Bredbandsbolaget fick jag f?rklaringen: Min flytt var ”borta”. Den fanns inte alls registerad. *suckar* De har nu registerat om allt IGEN och f?rhoppningsvis ska det fungera b?ttre denna g?ng.

N?sta samtal blev till det statliga telebolaget.
”Neeeej, vadd?? Det finns ingen flytt registerad h?r….”

Jag ORKAR inte. Hur sv?rt kan det vara?!
Vad ska bli n?sta instans att st?lla till el?nde och j?kelskap? Elbolaget kanske. Fast de har i och f?r sig faktiskt bekr?ftat flytten redan. V?rldsklass. :)

Dela i Sociala medier