Snart är ännu en dag till enda

4 dagar till flytten.

Idag har jag ägnat mig åt sovrummets nerpackning och nu är allt som inte behövs där nerpackat. Det blir några säckar täcken och kuddar, och några ihoprullade madrasser. Har just insett att det står en massa kartonger på en av de mattor jag ska rulla ihop och tejpa. Aningens opraktiskt. Men jag börjar ju bli van att flytta runt kartonger, så har det varit varje flytt so far. :)

Håller på att tvätta en massa kläder. Har redan kört två stycken 40°-maskiner och just nu snurrar en 60°-maskin. Förhoppningsvisär det sista gången jag tvättar i en allmän tvättstuga, åtminstone på mycket mycket länge. Avser att själv köpa tvättmaskin och torktumlare inom en väldigt snar framtid. Det känns skönt faktiskt.

Nu väntar middag i form av färdiglåda med pasta och kycklingfilé – alla husgeråd är nerpackade så man får hålla sig till saker som bara är att värma och äta.

Om någon timme eller så får jag nycklarna till nya lägenheten av den gamla hyresgästen.

Dela i Sociala medier