Besök på S:t Erik

S:t Eriks ÖgonsjukhusIdag har ja varit på rutinbesök på S:t Eriks ögonsjukhus för att få nya kontaktlinser. Optikern jag träffade idag gav mig nya månadslinser att testa med i stället för de sexmånaderslinser jag hittills använt. Spontant så här efter några timmars test så tycker jag att jag ser lite sämre med dessa än vad jag gjort tidigare. Det känns i alla fall så när jag sitter vid datorn på jobbet. Får kolla hemma och se hur det känns där.

Opti Free ExpressHon föreslog också att jag ska testa en ny sorts linsvätska som är en sådan där man inte behöver hålla på med tabletter eller olika vätskor som jag tidigare gjort. Den nya vätskan, Opti-Free Express, behöver man bara lägga linsen i och inte göra något mer. Man kan bara skölja av linsen om man har behov av det. Ska linsen bli helt rengjord och desinficerad ska den ligga i vätskan i sex timmar. Riktigt smidigt verkar detta i alla fall.

Bara nu att hoppas att den här linsen faktiskt fungerar som den ska så jag inte behöver byta tillbaka till mina äldre tjockare sexmånaderslinser.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier