Besök hos Joél

Liza och Skippen hos Joél. Foto: Joél HellmanJag har hamnat nere i de sörmlänska skogarna. Morsan är på tur och hundar o katter behövde passning. Kom ner till byn vid 1730-tiden igår och begav mig ut till mor för at rasta och fodra hundar. Vid sjutiden beav jag mig sedan hem till Joél och Sanna. Jag har inte träffat Joél på 9 månader så det var verkligen kul att ses igen. Han har ju gåt och blivit sambo på gamla dagar – vem kunde tro nåt sånt? Hans tjej är väldigt trevlig i alla fall och de verkar passa väldigt bra ihop! Hoppas de går bra för dem. De har ju redan vovve, så det är bara volvon och villan som saknas…. och kanske barnvagnen? *ler*

Hade med mig Skippen och han var väl så där lagom måttligt imponerad av Sannas hund Liza, en blandis av schäfer, rottis och collie. Hon ställde upp sig lite i början o var rätt vaktig, men på det hela taget gick det riktigt bra måste jag säga. Liza var även hon en trevlig bekantskap. Joél bjöd på lasagne och pilsner. Dessutom passade vi på att boka in de traditionsenliga julfirandet hos honom den 23 december.
Idag har jag träffat Kenny och varit ute vid hans nya boning ute på landet. Skippen och hans Wilma har också hunnit busa loss ordentligt i skogen.

I morgon bär det åter mot den kungliga huvudstaden och det är nog tur det, lappsjukan kommer fort här nere vill jag lova. :)

Dela i Sociala medier