On the road again

Golden Airs Saab 2000Så har det åter igen blivit dags för tjänsteresa. Den här gången går färden med flyg norrut till Örnsköldsvik närmare bestämt. Onsdag kväll och hela torsdagen är vi där och landar på Arlanda igen sent torsdag kväll.Vi ska flyga med Golden Airs propellerplan upp dit. Jag har tidigare ganska otrevliga upplevelser av sådana men om man ska tro Mattias så är dessa av en ny typ och inte alls så otrevliga som den äldre sorten. Återstår väl att se om han har rätt. Ett jäkla oväsen för ju flygplanen i alla fall och det är ju tur att resan är förhållandevis kort.  Själva resebokningen var en riktig cirkus. Vi bokade först via SkyWays och där framgick det inte att det inte var de själva som var operatör på sträckan och Högakustenflyg, en del av Golden Air, krånglade väldigt med assistans och sådant. Till slut föll i alla fall alla bitar på plats och förhoppningsvis kommer allt även fungera på Arlanda i morgon.

På fredag får jag tillbaka Skippen av pappa och sedan bär det av ut till Almåsa för årsmöteshelg. Nästa vecka är tack och lov kortvecka men innebär en del jobb, bland annat en större visning. Men sen är det första maj och långhelg. Skönt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier