Ledigheten snart över

Snart är långledigheten över och på måndag bär det åter till arbetet igen. Det är med blandade känslor jag inser att jag är inne på sista delen i min ledighet. Det har varit väldigt skönt att vara ledig, att ladda batterierna och bara ta det lugnt. Samtidigt ska det bli skönt att återkomma till jobbet igen med allt vad det innebär, även om någon vecka till i ledighetens tecken inte hade skadat.

Idag tar jag det bara lugnt hemma. Väntar på leverans av pizza och ska sedan titta äta den medans jag tittar på DVD. Kvällens film får nog bli Deep Impact. Var länge sedan jag senast såg den.

I går var jag hemma hos Jocke och Mia, käkade lite, hämtade tekniska leksaker och så. På vägen hem lekte jag med Wayfinder i min mobiltelefon. Det är helt klart grymt coolt och en grej man helt klart kommer ha nytta av på resor och så framöver.

Dela i Sociala medier