Midsommarfirande

Blommor hos mammaBlev ett lugnt och stilla midsommarfirande i Katrineholm i år. Vi var några stycken hemma hos min mamma och åt gott och hade det allmänt trevligt. Sedvanlig sill och färskpotatis på eftermiddagen och mot kvällen tog vi fram grillen. Vädret var ju inte så vidare värst trevligt, men det var i alla fall uppehåll medan vi grillade men att äta ute var inte att tänka på så klart.

Regnet gör uppehåll medan vi grillar.Gott blev det i alla fall och det är ju det viktigaste. Jag konsumerade två öl under hela midsommaraftonen, en tämligen sansad konsumtion om jag får säga det själv.

Åkte tillbaka till storstan i kväll och blev mött på stationen av Mattias och Nanna, med vilka jag intog middag och latte innan jag och Skippen åkte ut till vår söderförort.

Dela i Sociala medier