Nu är glada julen slut…

jul.gifNu har jag återkommit till Stockholm efter ett kortare julfirande i Katrineholm. Åkte ner i lördags, dan före dan, och kom som sagt hem idag på Annandag jul.

På julaftonen bedrev jag frivilligarbete i kyrkans regi där det ordnades julfirande med julmat och annat som hör julen till. Man blir vansinnigt trött av att stå och gå en hel dag och både jag och mamma var färdiga för sängen redan vid halv elva på julaftonskvällen.

På juldagen tog vi det bara lugnt. Mot aftonen blev det mat följt av glass och glögg medan vi tittade på Polarexpressen, helt klart en film för denna tiden på året.

Idag har jag ägnat mig åt att åka hem och att hata SJ, som tycker att vi som åker på kortare distanser är mindre värda resenärer och därför inte har rätt till platsbiljetter. Fast det är klart, de tycker väl att vi gott kan stå. En sak är säker: ALDRIG mer InterCity. Det kommer inte hända.

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier