Vardagen närmar sig

Nyår är över för den här gången och vardagen närmar sig med stormsteg.

Nyårsafton firades hemma hos mig tillsammans med M & A, N och V. Vi hade riktigt trevligt, åt gott av förätt bestående av Toast Skagen,  huvudrätten blev helstekt fläskfilé med N’s underbara potatisgratäng och lite senare chokladkaka och vaniljvisp signerad V och N. Tolvslaget kom och gick och det blev en ganska lugn tillställning. Vid 3-tiden sov alla sött.

Nyårdagen tog vi det lugnt med sen frukost och tidig lunch innan var och en åkte hem till sitt – eller ja nästan i alla fall. A åkte hem till M och inte hem till sig själv, men ändå.

I går var det åter arbetsdag igen. Fast vi tar det lugnt denna veckan. Inte så mycket att göra på jobbet så man kan köra lite kortare dagar. Skönt.

Sitter nu och väntar på N som ska komma hit. Vi ska äta pannkakor, daimglass och kolla på film. Det ska bli trevligt det!

I helgen ska jag försöka hinna med lite föreningsjobb för att under nästa ha tre styrelsemöten. Vara två nästa helg. Jippie. Det jobbiga är ju att det nu är den tiden på året som är värst för en kassör. Det ska göras bokslut. Puh.

Dela i Sociala medier