Leksaker är bra för tristessen

När hösten kommer och det blir mörkare, kallare, regnigare och blåsigare kan det vara skönt att sitta inomhus och ha lite nya leksaker att leka med. Förutom att jag vill ha (och snart ska skaffa) en ny iPod Nano så ska jag snart ägna mig åt att leka med nya EEE PC 901.

Jag är väl så där spontant skeptisk till att en sån där netbook-pc kan bli optimal för mig. Men det är det som ska testas. Med lämplig förstoring så kanske 8,9″ blir användbart på ett vettigt sätt. Den som lever får se. Den är beräknad för leverans i slutet på september – lagom till min födelsedag för att vara exakt och det kan ju vara trevligt.

Vad gäller Nanon så väntar jag bara på att den nya fjärde generationens Nano ska komma ut i butik. Jag har förvisso redan en iPod Classic 80Gb men den är ju aningens stor och klumpig. Med Floola som jag redan nu använder i stället för iTunes så skulle en mindre spelare bli smidigare. Jag klarar mig långt på bara 16Gb musik då när det blir enkelt att byta musik efter tycke och smak. Dessutom är den sjukt snygg och liten. Bara drygt 30 gram och knappt 6 mm tjock. Det är lagom size.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Leksaker är bra för tristessen”