Firefox is the shit :)

ff-bokmark.jpgDet är mycket som är ”is the shit” i dessa dagar. En av dessa sakerna är mappar för bokmärken som man kan lägga i länkfältet. Det var Mattias som hittade denna finurliga funktion och tipsade mig och det är verkligen helt suveränt. Joche like. Snabbt o smidigt kan man gruppera sajter man ofta använder och allt blir lätt att hitta.
Robin på Neno har för övrigt lagt ner aldeles för mycket tid på att hjälpa mig få min sajt o bete sig. I bland är MySQL ont, PHP ännu ondare och dåligt kodade bloggsystem ondast. Det fungerar i alla fall nu och jag är honom evigt tacksam — och tydligen skyldig honom en galss. :-)

För övrigt har jag fått Mattias att gilla WordPress. Undrens tid är inte förbi! :)

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier

    2 Replies to “Firefox is the shit :)”

    1. Så fick du det sagt också, att jag är lite efter. Tack ska du ha. :D

      Ja, jag sa ju det, glass blir det, när du kommer o käkar lunch med mig!