Hur kan det ta sån tid?

Jag har blivit bortskämd av mitt nuvarnade jobb tror jag. Vi lägger ofta order till våra underleverantörer. Finns varan i lager är den i allmänhet levererad dagen efter beställningen. Snabbt och smidigt.

I lördags beställde jag en ny diskmaskin från Tretti.se. Jag är faktiskt aningens förvånad. I dag är det torsdag och det har gått fyra arbetsdagar, 32 arbetstimmar, och ännu är inte min order ens packad och än mindre på väg till mig. Som jag ser det tyder det på att man endera har ett fruktansvärt dåligt logistiksystem eller så har man för lite personal.

Jag tycker inte mer än fyra arbetsdagar för att packa en lagervara är okej. Låt vara att Tretti har ganska låga priser – men SÅ billiga är dem ändå inte. Om varan funnits i lager hos någon annan butik hade jag tjänat ungefär 200-300 kronor på att köpa den online. En besparing som inte motiveras av så lång leveranstid – men nu fanns den som sagt inte i lager någon annanstans så vad ska man göra. Pratade med kundtjänsten i onsdags som då sa att den låg för utleverans under dagen, något som tydligen inte var sant.

Uppdatering 2008-09-12 15:32: Nu är den i alla fall under transport. Bring Express (före detta Box) ska leverera ut den, med lite tur redan på måndag.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier