iBook nästa?

Apple iBookSatt i fredags och läste på lite om de nya hempc-erbjudanden vi fått på jobbet. Jag får visserligen inte byta dator ännu på ett år tyvärr men när det är dags så har jag en liten plan:

Planen går i korthet ut på att köpa loss den stationära dator jag har i dag, den räcker nämligen bra för mina behov hemma ett bra tag till. Möjligen med undantag för att det inte kommer gå att köra Windows Vista på den. Men det innebär ju att jag alltså blir fri att teckna ett nytt erbjudande, och eftersom jag inte behöver en ny stationär dator är det läge att satsa på en ny bärbar. Då ligger det nog nära till hands att fastna för en iBook. Sedan OS X släpptes har jag varit sugen på att på allvar testa det och varför då inte på en iBook?  Det är ju dock ett år kvar som sagt, så vem vet om man hinner ändra sig, men nog känns det lockande alltid. :)

Dela i Sociala medier

    One Reply to “iBook nästa?”

    1. Hej Jocke! Tack för tipset, men fattar inte vad jag egentligen ska ändra? Bredden på bloggen? Men det är samma som den varit hela tiden, har bara ändrat färgerna! Förklara mer utförligt, snälla! Ha det bäst! Kram!