Det var då ett jäkla tjatande…

Super Size Me har varit det stora samtalsämnet efter att SVT använde primetime till att frossa i fett i helgen. Jag måste säga att jag tycker det är sååå överdrivet. Jag menar, varenda kotte inser naturligtivs att om man äter alla sina mål på McDonald’s med ”extra allt” och till råga på allt åker bil dit och därifrån, mår man förmodligen inte så bra efter 30 dagar. Personligen räcker det med sisådär 4-5 besök på nämnda restaurang – per år.

Ett ämlans tjat är det i alla fall. Och även i blogsfären går debatten hög om Super Size Me. Bästa kommentaren hittills om Super Size Me kommer från Wallins Blog:

Förövrigt tycker jag att Morgan Spurlock är en riktig vekling. Kräkas efter ett Super Meal, jösses, det blir man knappt mätt på.

Nej, en mer avspänd inställning till denna kalorijakt är nog det bästa för både kropp och själ. Äter man allt i lagoma doser behöver man nog knappast oroa sig. Apropå det så åt jag och kollegan B pizza på lunchen idag. På rätt pizzeria den här gången dessutom. Förra veckan blev vi nämligen i väglurade av kollegan M att gå till en annan pizzeria uppe i Vasastan. Deras pizzor var inte direkt av den högre skolan, om man säger så.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier