Tidig morgon, tidig kväll

VäckarklockaJag har nu rett ut klockradioproblemet som orsakade min tidiga ankomst i morse. Klockan var helt enkelt framflyttad en timme. Det är nu åtgärdat och i morgon avser jag att gå upp i rätt tid. Jag fick i och för sig en himla massa gjort i morse. Efter mitt bloginlägg här gick jag ut i personalrummet för att hämta kaffe. Kaffet var dock slut i maskinen så innan jag drack mitt morgonkaffe fyllde jag på kaffe i maskinen, plockade ur diskmaskinen, plockade i det slagfält som stod på bänken i diskmaskinen, torkade av bänkarna och sen drack jag mitt kaffe.

Nu är jag dock väldigt trött, så nu ska jag bara gå ut ett varv med Skippen, sedan blir det marsch i säng och sova till i morgon bitti, då klockskrället förhoppningsvis ringer i rättan tid.

Dela i Sociala medier