Ont i fötterna

Efter båttur på Themsen begav vi oss mot mat, det blev eat all yhou can-pizza för att sen bege sig till Ghostwalk som utgick från Traffalgar Square. Rätt intressant, men den förra walken jag gick var klart bättre.

Tidigare på dagen besökte vi Madame Tussaus också, men det var faktiskt inte så mycket att se som jag hade hoppats.

Efter ghostwalken gick vi mot Buckingham Pallace för att sedan ta tunnelbanan hem till hotellet. Mina fötter värker nåt fruktansvärt. Det skulle kunna vara så att jag behöver ha nya skor, men sådana är ju inte gratis har jag hör.

Nu blir det en kopp té och sedan bär det av mot sängen, för i morgon är en ny spännande dag. Då ska vi bland annat besöka Towern, byta hotell och kanske besöka nån kyrka.. På torsdag sedan så bär det av mot nya äventyr, för då lämnar vi London bakom oss och åker vidare i England. Min stackars moster ska få prova på det där med att köra vänstertrafik, och jag måste ju erkänna att jag inte är avundsjuk. Det är ju definitivt inget jag är sugen på att testa.

Nåväl, god natt Internet.

Dela i Sociala medier