Nytt jobb, samma arbetsgivare, del II

Bild från studion
Produktion av notiser i studion.

I höstas berättade jag att jag fått nytt jobb hos samma arbetsgivare. Jag fick till att börja med ett vikariat på sex månader för att arbeta med våra ljudproduktioner, en podcast som kommer ut varje vecka samt vår ljudtidning för barn och ungdomar. Under hösten gjordes en större omorganisation på jobbet och i samband med det så blev det klart att jag skulle bli kvar i vår kommunikationsavdelning. Från 1 januari blev jag därför formellt permanent överförd dit med fortsatt ansvar för våra ljudproduktioner.

Nu i mars fick jag ansvaret för ytterligare en produktion, nämligen vår tidning för ledarhundsförare som jag tar över efter att den tidigare redaktören gått i pension.

Behöver jag säga att jag trivs som fisken i vattnet? Jag får jobba med journalistik och ljudproduktion och jag får dessutom variera det lite då och då med att även skriva för vår förbundstidning som kommer ut i print. Det är varierat och kul och framförallt är det roligt att få utlopp för sin kreativitet.

Bilden föreställer en vägg med upptagna hål för dörrar och fönster.
Bygget av ny studio har börjat

Vi har en längre tid haft en studio som inte riktigt är anpassad för så mycket ljudproduktioner som vi idag bedriver. Det är trångt och inte så ändamålsenligt och ventilationen är obefintlig. Nu ska det äntligen bli ändring på det. Vi har börjat bygga en ny, större och mer ändamålsenlig studio där vi både får fönster, ventilation och AC för att kunna skapa både kyla och mer syre vid behov. Arbetet pågår för fullt och det ska bli så härligt när det är klart och vi får inviga de nya lokalerna. Den nya studion blir cirka 20 kvadratmeter, gott om plats med andra ord! Nu väntar vi bara på fönster, att taket ska sänkas, att ny matta ska läggas in, att nytt bord ska fixas och sen all annan inredning så klart.. Men det kommer bli bra, det är jag övertygad om.

Dela i Sociala medier