Nytt jobb, samma arbetsgivare

I sex månader ska jag få ägna min arbetstid åt det jag verkligen tycker är roligast av allt. Ljudproduktion, radio och journalistik. En av mina kollegor ska vara tjänstledig och jag ska vicka på hennes jobb. Jag kommer göra en ljudtidning för barn och ungdomar (tänk radioprogram, fast på skiva) och jag kommer jobba med våra webbradio och podcast-sändningar.

Jag hoppas så klart på en fortsättning i någon form med det här även efter de sex månaderna, men vi får ta en sak i taget.

Första numret av tidningen ska gå på tryck den 28 september så det blir intensiva dagar för att få ihop allt i tid men jag tror det kommer att gå bra, och framförallt så är det fantastiskt roligt!

Från och med idag är den officiella titeln kommunikatör.

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Nytt jobb, samma arbetsgivare”

    1. Pingback: Nytt jobb, samma arbetsgivare, del II – Joche.se