Mot nytt jobb, del IV

Nu är det signat och klart! Idag kom mitt anställningskontrakt och det är nu påskrivet. Förra torsdagen så sa jag upp mig från min förra arbetsgivare, det kändes lite läskigt utan att först ha fått ett skriftligt avtal, men nu är det ju på plats och det känns himla bra.

Nu är det bara lite arbetstekniska hjälpmedel som ska fixas också, och det är just nu ett större problem som det verkar. Det är i alla fall enligt principen ”om det går att göra det krångligt, gör det krångligt.”. Jag är rädd att just det där kan bli en följetong att återkomma till…

I morgon åker jag tidigt till Örebro för att göra mitt sista ”officiella” framträdande för min nuvarande arbetsgivare – på Svensk Syns turnéavslutning. Det är blandade känslor, mässor är roliga, men jag har svårt att känna mig riktigt motiverad. Men som jag sa när chefen frågade mig hur jag ställde mig till resan så är jag ju fortfarande anställd och så länge jag är det så kommer jag ju naturligtvis göra mitt jobb efter bästa förmåga. Så i morgon klockan 07.07 är det on the road again. Tyvärr behagar inte Statens Järnvägar servera något ombord på detta tåg, så ett besök på Uppercrust innan avgång för en hög frallor är högt behövligt. För övrigt är det 18 dagar, eller 14 arbetsdagar, kvar tills jag slutar hos min nuvarande arbetsgivare. Måndag den 5 november är det dags för nya äventyr – behöver jag säga att jag längtar?

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier