Walter har flyttat

IMG_0718.JPG

Idag har så Walter flyttat. Jag åkte ut till Almåsa på förmiddagen för att lämna honom till Jennie, en dressör från Skåne som ska ta med honom hem. Walter har bott hos henne innan så han får komma till någon han känner. Det känns så klart lite vemodigt att han har flyttat, men samtidigt så känns det som en bra lösning.

Han får förhoppningsvis snart gå ut till en ny förare i en miljö som bättre passar hans förutsättningar och jag får förhoppningsvis på sikt en hund som bättre passar mina. Win win för båda parter alltså.

Men visst känns det tomt och visst kommer jag sakna hans skuttanden och aptit på livet. Hans slickanden som är rätt karaktäristiska för honom kommer jag kanske inte sakna lika mycket förstås. :)

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Walter har flyttat”

    1. Pingback: Walter har börjat ett nytt liv | Joche.se