Det kom ett mail…

I dag så ramlade det in ett litet mail från Gun:

Jag vill bara tacka för en kalasbra blogg. Jag har precis blivit med valp. Han heter Agaton och ska förhoppningsvis också bli ledarhund när han blir stor. Jag kommer att följa din blogg och hoppas att jag kommer få en bättre förståelse för hur mitt arbete under hans första år påverkar hur lätt eller svår han blir att ha att göra med som ledarhund. En personlig berättelse som er är mycket roligare och lättare för mig att relatera till än en lista över instruktioner, även om jag är glad att jag fått en lista också…

Det är jättekul att du gillar bloggen och att du tycker att den ger dig mer kunskap om livet med ledarhund. Syftet med den här bloggen är både att berätta om hur det är att ha ledarhund, vad som händer i ledarhundens vardag och också att öka förståelsen för omvärlden för hur viktig ledarhunden är och vilken skillnaden den gör i vardagen för sin synskadade förare.

Jag önskar dig verkligen lycka till med valpen och hoppas naturligtvis att du fortsätter följa Walters öden och äventyr.

Det är jättekul med respons och kontakt på det här viset. Jag uppskattar verkligen att ni hör av er både via e-post och via kommentarfältet. Vill ni maila går det bra på adressen web snabel-a joche.se. Om ni vill och orkar får ni också gärna följa min vanliga blogg som handlar om mer än bara ledarhundar. Den hittar ni på joche.se.

Dela i Sociala medier