Förberedelser inför jubileum

2014-05-12 13.53.03I helgen firar Synskadades Riksförbund där jag jobbar sitt 125-årsjubileum i Örebro. Det känns lite häftigt att arbeta för en organisation som bildades redan 1889 av några hantverkare i Stockholm. SRF är äldst av föreningarna i funktionshinderrörelsen och det känns kul att vi fortfarande finns kvar.

I helgen så firas det rejält i Örebro och de flesta ur personalen är där dessutom tillkommer cirka 700 gäster.

För min del kommer helgen gå i radions tecken då jag kommer vara utlånad till vår infogrupp för att tillsammans med två kollegor sköta våra webradiosändningar från jubileet. Jag kommer i första hand fungera som teknisk roddare och som ankare i studion. Idag har en stor del av dagen gått åt att förbereda det tekniska så att allt ska lira inför helgen. Vi har en ny mixer, D&R Airmate som vi hållit på och driftsätta inför eventet och det ska bli riktigt kul att få jobba med den.

Ännu så länge har vi en del tekniskt strul. Eller egentligen är det bara en enda grej som krånglar men det är ju fullt tillräckligt för att skapa problem. I morgon, eller senast onsdag lunch måste allt vara löst och klart. Det kommer nog gå fint tror jag.

Dela i Sociala medier